Ship repair

HMI voert las- en ijzerwerk uit aan boord van schepen, zodat het schip niet naar de werf hoeft. Verder ondersteunt HMI de klanten met andere systemen aan boord. Samen met veelzijdige en betrouwbare partners lost HMI ook de overige problemen aan boord op. In het verlengde daarvan neemt HMI, met de kennis en ervaring in huis, graag op een professionele manier de projectbegeleiding van u over.

Diensten

Projectbegeleiding

Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om samen met onze partners grotere projecten aan te pakken en als hoofdaannemer te fungeren. Voor enginering, ontwerpen van nieuwbouw of ombouwprojecten kunnen we u ontzorgen en uw projecten begeleiden van A tot Z.

RVS & Aluminium

Het maken en plaatsen van luiken, deuren, masten of uitlaatsierstukken uitgevoerd in RVS of aluminium, maar ook het repareren van bestaande onderdelen behoren tot onze diensten.

Storingen

Wij kunnen alle reparaties uitvoeren van uw leidingwerk, het meeste ter plaatse zowel dun als dikwandig. Vernieuwen, inmeten, prefabricage in onze werkplaats en op locatie monteren kunnen wij verzorgen.

Las- en ijzerwerk

Wij kunnen alle reparaties op locatie uitvoeren, bijvoorbeeld reparatie van kleine schades, maar kunnen ook bestaande constructies aanpassen.

Bij grotere reparaties of aanpassingen kunnen we constructies vooraf maken in onze werkplaats en daarna op locatie installeren. Dat geldt voor al het las- en ijzerwerk bijvoorbeeld: hekwerken, fundaties en onderdelen voor de industrie.

nieuwbouw of ombouw

Voor nieuwbouw of ombouw hebben we alles in huis. Dat begint met oriëntatie op uw wensen, advisering voor uw project en het uitwerken ervan. Het eventueel aanleveren van de benodigde tekeningen voor het NBKB of klasse bureaus behoort ook tot onze diensten. Assistentie bij de uitvoerende werkzaamheden op locatie of bij een scheepswerf kunnen we voor u verzorgen.

kom met ons in contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor levering, onderhoud, oplossen van storingen of een keuring? Neem contact met ons op.
Afspraak maken
© Copyright HMIBV 2024
| Website door Website Wonders