Over ons

Holland Maritime & Industry (HMI) kent twee stevige pijlers om de klant van dienst te kunnen zijn: Ship Repair en Hydraulics. De klanten zijn te vinden in de branches binnenvaart, baggersector, offshore en industrie.

Ons verhaal

De eigenaren zijn Arjan Romijn, Pepijn van de Pol & Michel Mouthaan. Het ontzorgen van de klanten, samen met hun team, zien zij als hun grootste drijfveer. En dat is precies wat er gebeurt bij HMI, 24/7. HMI is medio 2021 opgericht, nadat de mannen eerst ruime ervaring hebben opgedaan in de wereld van scheepsreparatie en hydrauliek. Vanuit die ervaring zijn ze de uitdaging aangegaan zelf het roer in handen te nemen. Samen hebben ze, net als hun teamleden, het leveren van kwaliteit aan de klant op de eerste plaats staan. Een principe waaraan niet valt te tornen.
De werkwijze van HMI is gebaseerd op samenwerking. Samenwerking met klanten, scheepswerven en betrouwbare partners. Hierdoor kan HMI, naast de eigen specialiteiten Hydrauliek en Ship Repair, complete projecten aanpakken en begeleiden als hoofdaannemer.
HMI is gevestigd aan de Ketelweg in Papendrecht. Het team van HMI heeft de beschikking over servicebussen en kan op locatie problemen oplossen en service verlenen. Ook hebben we vaste scheepswerven waarmee we samenwerken zodat we voor elke klus een oplossing kunnen aanbieden. Geheel volgens onze visie: ‘on site service’.

werken bij

HMI is altijd op zoek naar goede vakmensen; serieuze en enthousiaste werkers die net als wij de klanten willen ontzorgen. Ben jij zo iemand? Iemand die zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd deel wil uitmaken van een team dat net zo enthousiast is als jij? 
Neem dan gerust contact met ons op. 

We bieden je een afwisselende baan met:

Een prima salaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Opleidingsmogelijkheden

Veel werkplezier

© Copyright HMIBV 2024
| Website door Website Wonders