Hydraulics

HMI zorgt voor alle hydraulische systemen aan boord van schepen en in de industrie. Van reparatie en ombouw tot nieuwe installaties. Ook voert HMI alle officiële keuringen uit van de hydraulische installaties en verzorgt de bijbehorende nieuwe certificaten. Niet onbelangrijk, de storingsdienst is 24/7 bereikbaar!

Diensten

Nieuwe Systemen

HMI verzorgt het hele traject. Het ontwerpen op basis van de voorwaarden waaraan de hydraulische installaties moeten voldoen. Vervolgens het bouwen, volgens onze hoge kwaliteitsnormen, het leveren van de installatie of het door ons laten plaatsen en aansluiten voor een turn key oplevering behoren tot onze werkzaamheden.

Onderhoud

Het onderhouden van een hydraulische installatie is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Wij doen dat door middel van het testen, inspecteren en schoonmaken van de installatie. Van belang in dit proces is het tijdig wisselen van de juiste componenten van uw hydraulische installatie.

Storingen

Storingen zijn door goed onderhoud grotendeels te voorkomen. Het blijft echter techniek en daar zit altijd een mate van onvoorspelbaarheid in. We denken aan alle storingen waar hydrauliekolie doorheen vloeit zoals bijvoorbeeld in stuurwerken, autokranen, luikenwagens, lieren, radarmasten of stuurhuisliften. Wij kunnen die storingen en reparaties op locatie voor u oplossen en in geval van nood kunt u rekenen op onze 24/7 service.

Keuringen

Officiële keuringen voor verschillende hydraulische installaties is vereist. Dat geldt voor de 3-jaarlijkse stuurwerk keuringen, de jaarlijkse autokraan inspectie, de 10-jaarlijkse autokraankeuring en de 5-jaarlijkse stuurhuisliftkeuring. HMI is bevoegd tot het uitvoeren van deze keuringen en het leveren van de bijbehorende certificaten. Alles volgens de huidige regelgevingen ES-TRIN.

kom met ons in contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor levering, onderhoud, oplossen van storingen of een keuring? Neem contact met ons op.
Afspraak maken
© Copyright HMIBV 2023
| Website door Website Wonders